Akaun madrasahattanwiriah.onpay.my telah dibekukan. Segala kesulitan yang dialami adalah amat dikesali.

TAHNIAH! KERANA ANDA ADALAH ANTARA INSAN YG TERPILIH UTK GANDAKAN MATAWANG ANDA!
“Adalah satu kerugian yang amat besar sekiranya matawang dunia kita hanya dibiarkan berlegar-legar dalam persekitaran dunia sahaja tanpa kita memberi peluang untuk ianya digandakan kepada matawang akhirat (pahala) selagi mana kita ada masa.”
 TONTON VIDEO PU AMIN & DAI HIJRAH DI BAWAH UNTUK MENGETAHUI MENGAPA KAMI PERLUKAN BANTUAN ANDA?

Jumlah Semasa
DANA FASA 1

RM {nilai_semasa}

Jumlah Sasaran
DANA FASA 1

RM {nilai_sasaran}

0%
PEMBANGUNAN MADRASAH & SURAU BLOK D TERTANGGUH!! BANTU KAMI CUKUPKAN DANA UNTUK DIBAYAR SEGERA BAGI MENERUSKAN PEMBANGUNAN INI! PELUANG UNTUK BERSAMA MEMBANGUNKAN MADRASAH & SURAU BLOK D.

TAHUKAH ANDA

Alhamdulillah . . . Kini Semakin Ramai Pelajar di Madrasah At Tanwiriah, Sehingga Kini Dah Melebihi 500 Orang PelajarTETAPI . . . .

Pembangunan bertangguh kerana kesulitan dari kewangan dana pembangunan. Sebab itu kami memerlukan lagi RM30,000 Yang Sumbangannya Bakal Membantu Kos Pembangunan & Pengurusan Madrasah Tahfiz Al-Quran At-Tanwiriah Ini.

Adakah Kita Sanggup Biarkan Anak-anak Tahfiz Dibiarkan Begitu Saja?

Anak-anak ini sangat bijak dan bersemangat dalam menuntut ilmu dunia akhirat. Kita belum tentu ada semangat yang sama atau mempunyai peluang untuk belajar ilmu agama. Sebab itu pahala menuntut ilmu bukan sahaja untuk pelajar .

Untuk Sumbangan Secara Manual / Bank Transfer / CDM, Boleh Bank In Ke Akaun Di Bawah :

BANK : BANK ISLAM

NO AKAUN : 01023010086975

NAMA : MADRASAH TAHFIZ AL QURAN AT TANWIRIAH

Sila Letakkan Rujukan "DANA SURAU JUMAAT" Untuk Memudahkan Pihak Kami Mengagihkan Dana Yang Telah

INILAH MASA YANG SESUAI UNTUK BERWAKAF!!
KITA HADIAHKAN GANJARAN PAHALA BERPANJANGAN & SENTIASA MENGALIR KEBAIKANNYA BUAT
DIRI KITA SENDIRI, IBU & AYAH, AHLI KELUARGA YANG SUDAH TIADA DAN SELURUH ANAK TAHFIZ DI MADRASAH AT TANWIRIAH!

Jomlah infak RM100. Semoga dengan infak & sedekah tuanpuan, dapat mengukir senyuman mereka serta memperoleh pahala dan menjadi amal jariah berpanjangan setelah kita tiada lagi di dunia ini.

Anak-anak Tahfiz mendoakan tuan puan agar dideraskan rezeki, dijauhkan dari segala masalah dan dipermudahkan segala urusan kalian duniadan akhirat. Peluang juga dibuka untuk anda yang ingin mengambil bahagian WAKAF PEMBANGUNAN MADRASAH atas nama sendiri, ibubapa atau yang tersayang!

NO PENDAFTARAN MADRASAH AT-TANWIRIAH : MTS/MR/007
ALAMAT : JALAN TEMENGGONG AHMAD, JALAN PARIT JAWA, 84150, MUAR, JOHOR

MAKLUMAT TAMBAHAN

1. Bagi pembayaran mengunakan payment gateway Toyyibpay, selepas pembayaran di statement bank akan terpapar pembayaran kepada ANSI SYSTEMS SDN BHD. Ini merupakan rakan kerjasama pembayaran kami.

2. Sumbangan termasuk RM1 caj payment gateway Toyyibpay.

3. Sebahagian daripada kutipan sumbangan akan digunakan untuk tujuan kos operasi pengurusan.

4. Jika ada sebarang pertanyaan atau masalah untuk isi borang ini sila hubungi: +60 11-36767960 (Wakil Madrasah)